Preliminary Programme

 | Post date: 2018/05/6 | 
20th National & 8th International Congress on Biology
University of Maragheh, Iran
22-24 Aug, 2018.
Preliminary Programme

 
Day 1 – Wednesday 22 August 2018
Time Program
7:00-8:30 Registration
8:30-10:15 Opening Ceremony
10:15-10:45 Coffee Break
10:45-13:00 Keynote Lectures
13:00-14:30 Lunch Break
14:30-16:00
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 1: 90 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Four Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 1
Four Parallel Sessions will take place at the same time
16:00-16:30 Coffee Break
16:30-18:00
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 2: 90 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Four Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 2
Four Parallel Sessions will take place at the same time
18:00-21:00 Sightseeing Excursion
21:00-22:30 Dinner
 
 
Day 2 – Thursday 23 August 2018
Time Program
7:00-8:30 Registration
8:30-10:00
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 3: 90 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Four Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 3
Four Parallel Sessions will take place at the same time
10:00-10:30 Coffee Break
10:30-12:30
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 4: 120 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Six Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 4
Four Parallel Sessions will take place at the same time
12:30-14:30 Lunch Break
14:30-16:00
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 5: 90 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Four Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 5
Four Parallel Sessions will take place at the same time
16:00-16:30 Coffee Break
16:30-18:00
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 6: 90 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Four Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 6
Four Parallel Sessions will take place at the same time
18:00-21:00 Sightseeing Excursion
21:00-22:30 Dinner
 
Day 3 – Friday 24 August 2018
Time Program
7:00-8:30 Registration
8:30-10:00
(Scientific Sessions)
Oral Sessions 7: 90 Minutes, One Keynote Speaker (30 Minutes) and Four Speakers (15 Minutes per Speaker with Discussion) per Conference
Paper Poster Sessions 7
Four Parallel Sessions will take place at the same time
10:00-10:30 Coffee Break
10:30-12:30 Closing Ceremony
12:30-14:30 Closing Lunch
 

View: 251 Time(s)   |   Print: 52 Time(s)   |   Email: 0 Time(s)   |   0 Comment(s)

© 2018 All Rights Reserved | 20th National and 8th International Congress on Biology

Designed & Developed by : Yektaweb